Yes, gefeliciteerd!

Je bent eigenaar van een echt Bakkie Trots!

 

Helaas konden we hem niet persoonlijk overhandigen, maar we vertellen je graag het verhaal achter de bakkies. Bekijk het filmpje hierboven en/of lees verder. 

Bakkie Trots is een keramieklijn gemaakt van lokale klei. De grond waarop we staan zit vol verhalen. Oude en nog te maken herinneringen. Soms persoonlijk, soms collectief. De bakkies van Bakkie Trots zijn gemaakt van lokale klei, waardoor elk bakkie uniek is en een eigen verhaal vertelt. Samen vertellen deze kopjes een trots verhaal over verbinding. 

Wie bakt deze bakkies? We werken samen met verschillende maatschappelijke werkplaatsen, waaronder Fröbel Rotterdam en Stichting Pluspunt Rotterdam. Op deze manier wil Bakkie Trots mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid bieden om met plezier en trots te werken aan een ambachtelijk product.

Heel veel drink-, praat- en geniet-plezier met jouw nieuwe bakkie!

 

Oja!

Vergeet niet de social media actie:

Met wie ben jij deze periode verbonden of op wie ben je trots en met wie zou je graag een kopje koffie of thee willen drinken?

Maak een foto van jouw bakkie(s), post deze op social media, tag ons én degene met wie je graag een kopje koffie of thee zou willen drinken en zorg dat jullie ons allebei volgen. Wie weet zorgen wij ervoor dat er binnenkort een set espresso kopjes naar die persoon gaat met een persoonlijke boodschap van jou erbij!

De actieperiode duurt tot 15 januari 2021.

 

Film credits: Tim Sluijter – http://vimeo.com/timsluijter